Interview bij BNR Radio – Week van de Werkstress

Deze week waren, in het kader van de week van de werkstress, Peggy Burghouts en Annette Aarts te gast in het programma Zaken Doen bij BNR radio. 1.3 miljoen mensen ervaren werkstress en hebben moeite om (buiten werktijd) het werk los te laten. Aan hen de vraag: Wat kun je doen om meer rust en ruimte te creeëren in de hectiek van alledag? In  de studio hebben zij letterlijk hun aanpak laten horen: stressvolle gedachten op verschillende toonhoogten uitspreken en zingen! Mooi dat via dit podium deze effectieve en humorvolle aanpak, om los te komen van stressvolle gedachten, gedeeld kon worden met luisteraars van BNR. Hun aanpak is gebaseerd op Acceptance and Commitment Training. “Je hebt gedachten, je bent ze niet”. Zo maak je je los van ineffectieve denkprocessen en kun je koersvast handelen in de richting van jouw waarden en doelen. Luister naar de uitzending.Peggy Burghouts
Mozartlaan 15
3723 JL Bilthoven
Nederland

 

+31 6 12 33 20 20
mail@peggyburghouts.nl

Neem contact met mij op

[contact-form-7 id="15170" html_class="cf7_custom_style_1"]

Peggy Burghouts
Mozartlaan 15
3723 JL Bilthoven
Nederland

 

+31 6 12 33 20 20
mail@peggyburghouts.nl

 

Neem contact met mij op

[contact-form-7 id="15170" html_class="cf7_custom_style_1"]