Page title

Page subtitle

Hallo wereld!

Welkom bij Burghouts | coaching en trainingen

 

Peggy

Peggy Burghouts (1966) is afgestudeerd als psychologe aan de Universiteit van Utrecht. Na haar studie heeft ze ruim 3 jaar gewerkt als trainer/ consultant bij een organisatie adviesbureau.
Hier opvolgend heeft ze diverse commerciële en leidinggevende functies binnen de zakelijk, financiële dienstverlening bekleed, waarvan de laatste 5 jaar op het gebied van Human Resources. Het accent heeft daarbij gelegen op coaching, loopbaanbegeleiding, talent en leiderschapsontwikkeling van managers en medewerkers op midden en hoger kader niveau. In 2006 is zij haar eigen coaching en trainings bureau gestart.

Zij heeft zich gecertificeerd op het gebruik van diverse instrumenten op het gebied van coaching en loopbaanbegeleiding en heeft op dit vakgebied meerdere opleidingen gevolgd waaronder de leergang “careercounseling” en de leergang “coaching voor professionals” bij de School voor Coaching in Leiden.
Zij blijft haar professionaliteit aanscherpen door onder andere collegiale intervisie en frequente educatie.

Peggy is een gecertificeerd registercoach van de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroeps Coaches) en werkt én handelt conform hun gedragscode.

0 Comments

Leave a reply